jueves, 26 de enero de 2012

Jack i Javi Riera: SUECA - València -

El primer que va fer Jack fou fer amics, però també se va crear enemics i el primer dia hi hage una disputa:
Després d'arreglar eixa disputa Jack va conèixer a una xicona i se'n anaren per ahí. S'ho va passar molt bè i també es va riure moltíssim però la cita va tindre un percanç, el cotxe en el que anaven es va xocar contra una ambulància. Miraculosament ningú va eixir malferit.


Al dia següent un amic que li dien Marc li va convidar a jugar a la playstation 2 a sa casa i s'ho pasaren molt bè.
També se va trobar a una xica que es semblava molt a ell i tot el mon durant eixe dia els dien "Jack y su gemela" com la pel·li.
Al dia seguent se´n anaren a visitar monuments de Sueca com per exemple:
L'Ermita del Sants de la Pedra: Ubicada en la Montanyeta dels Sants de la Pedra, des d'aquesta emblemática ermita pots disfrutar de unes vistes espectaculars, per qualsevol del seus costats: la marjal, de colors canviants segons l'época de l'any en que la visites.
Desprès d’anar de visita la Ermita dels  Sants anàrem a visitar l’Asil dels Ancians
Asil dels Ancians Desemparats: Panteó Família Baldoví-Cordona: El magnífic edifici que ara contemples es va idear per a contenir el panteó funerari de la família suecana Baldoví-Cordona. L’encàrrec  de dissenyar aquest edifici, el va rebre l’arquitecte local Bonaventura Ferrando Cortells, que hi va dedicar deu anys de la seua vida. Si l’edifici impressiona per l’aspecte exterior i l’interior amaga vertaderes meravelles: la capella neomudèjar amb els arcs apuntats  de ferradura i els vidriols policromats, o el Salò Redò.
La següent parà va ser en la Església de Sant Pere:

Església de Sant Pere (Segle XVIII). Església Parroquial de Sueca. Consta de nau central amb dos laterals en planta de creu. Destaca la seva cúpula blava *vidriada. Declarada al costat del seu entorn 'Bé d'Interès Cultural' per Resolució de 16 de juliol de 1999 de la Direcció general de Patrimoni.


Després anàrem a la Església de la Mare de Deu de Sales Claustre i Arxiu Històric: Conta la tradició que en aquest lloc va trobar la imatge de la Mare de Déu un llaurador de Sueca, Andreu Sales. En honor al seu descobridor, la imatge va rebre el seu nom: Mare de Déu de Sales. Era l’any 1361 i per commemorar la troballa s’hi va edificar una ermita, que va se substituïda per un convent més tard.

No hay comentarios:

Publicar un comentario